Easy chic
MOZAIK OD BRANCINA
krema od bijelih badema, ukiseljene rotkvice
CAPPELLETTI PUNJENI OVČJOM SKUTOM
kvarnerski škampi, istarski crni tartuf
ARTY FISH
fillet plemenite ribe u krusti od badema, karfiol, motar, grdobina demi-glace
JABUKA
Valrhona Opalys bijela čokolada, Granny Smith, badem, sladoled od pečene jabuke
70,00 eur
Local Luxury
SALATA OD KVARNERSKE SIPE
sipa, dinja, prah od dehidriranih crnih maslina
QUENELLE OD GUŠČJE JETRE SA ŠKAMPIMA
suhe smokve s Cassisom, koromač
PAR REPOVA KVARNERSKOG ŠKAMPA
bisque, krema od pastrnjaka, Granny Smith
GRDOBINA WELLINGTON
mousse od kozica, gljive, mrkva
LEMON
Valrhona Ivoire bijela čokolada, limun, mak, sladoled pistacije
90,00 eur
Jela koja se serviraju u Plavom podrumu prvenstveno su doživljaj koji gostima ostaje za dugo pamćenje
Iz probranih svježih namirnica vješti kuhari izvući će ono najbolje, povezati sve arome u zavodljivu cjelinu, lijepo ih aranžirati na tanjuru, uz dodatak aromatičnih mineralnih soli koje im daju prekrasnu boju, a konobari će vam predložiti uz ta jela i sortna maslinova ulja te združiti ih s odabranim vinima.
Dobar tek!
Posjetite nas
Za hitne rezervacije molimo kontaktirajte nas na telefon +385 51 701 223.
Rezervacije poslane e-mailom, info@plavipodrum.hr, prihvaćamo najranije 3 dana unaprijed.