Plavi podrum
O Nama Menu Posjetite nas
EN
EN Plavi podrum
O Nama Menu Posjetite nas
EN
  • Degustacijski menu

  • A la carte Menu

    • HLADNA PREDJELA
    • TOPLA PREDJELA
    • PASTA & RISOTTO
    • RIBA
    • JELA OD MESA
    • SIR
    • DESERTI
    • SALATE
    • PRILOZI
  • Vinska karta

HLADNA PREDJELA

QUENELLE OD GUŠČJE JETRE SA ŠKAMPIMA

suhe smokve s Cassisom, koromač

SALATA OD KVARNERSKE SIPE

sipa, dinja, prah dehidriranih maslina

NUDO

repići kvarnerskih škampi, consomme od rajčice, perle od jagoda, ulje od bosiljka

MOZAIK

od brancina, krema od bijelih badema, ukiseljeno povrće

MORSKI PRŠUT

od kvarnerske palamide

TOPLA PREDJELA

PAR REPOVA KVARNERSKOG ŠKAMPA

bisque, krema čičoke, Granny Smith

KOZICE NA SKUTI

s pinjolima i dehidriranim cherry rajčicama s ukiseljenom ljubičastom kapulom

ŠKOLJKA SV. JAKOVA

1kom

PAR ŠKOLJKI SV. JAKOVA

pjenica od cvjetače, istarski crni tartuf

PRNJAVICE

na žaru ili buzaru 300g

BISTRA RIBLJA JUHA

škamp, medaljon ribe

PASTA & RISOTTO

RIŽOTO

škampi, kozice, divlje šparuge, krema od ovčje skute

DOMAĆI TAGLIOLINI

škampi, kozice breskva, tartufi

DOMAĆI TAGLIOLINI S BIFTEKOM

biftek, vrganji, lisičarke, goveđi demiglace

CAPPELLETTI

punjeni ovčjom skutom, kvarnerski škamp, istarski crni tartuf

CRNI RIŽOTO

„promiješaj me i pocrnit ću“ s rezancima kvarnerske sipe

RIBA

ARTY FISH

fillet plemenite ribe u krusti od badema, karfiol, motar, grdobina demiglace

GRDOBINA

Wellington, mousse od kozica, gljive, mrkva - porcija

ŠKAMPI PARIŠKI

riža, gel i prah od cikle - porcija

ŠKAMPI NA BUZARU ILI ŽAR

porcija

PLEMENITA RIBA

1 kg - žar/ u pećnici/ lešo

KOVAČ / ŠKARPINA

1 kg - žar/ u pećnici/ lešo

FILLET PLEMENITE RIBE

10 dkg

JELA OD MESA

TAGLIATA STYLE BIFTEK

Porto demiglace, tartufirana pjenica od krumpira

PAČJA PRSA

batat, ljubičasti kupus, coulis umak od šljiva

SIR

Gligora

otok Pag i Veli Jože mljekare Latus - porcija

Urbani

36 mjeseci, kravlji sir, Latus - porcija

Selekcija sireva

porcija

DESERTI

DOMAĆI SLADOLED

sladoled naše proizvodnje

PASSION

Valrhona Opalys bijela čokolada, pistacije, marakuja

MANIFEST

Valrhona Nyangbo čokolada, badem, Jägermeister Manifest, naranča

PINK PANTHER

Valrhona Opalys bijela čokolada, jagode

JABUKA

Valrhona Opalys bijela čokolada, Granny Smith, badem, sladoled od pečene jabuke

LEMON

Valrhona Ivoire bijela čokolada, limun

SORBETTO

domaći sladoled od limuna, vodka

SALATE

Sve vrste salata

PRILOZI

Blitva, palenta, prženi krumpir, povrće

Jela koja se serviraju u Plavom podrumu prvenstveno su doživljaj koji gostima ostaje za dugo pamćenje

Iz probranih svježih namirnica vješti kuhari izvući će ono najbolje, povezati sve arome u zavodljivu cjelinu, lijepo ih aranžirati na tanjuru, uz dodatak aromatičnih mineralnih soli koje im daju prekrasnu boju, a konobari će vam predložiti uz ta jela i sortna maslinova ulja te združiti ih s odabranim vinima.

Dish and wine on table
Dish and wine on table

Dobar tek!

Dish and wine on table
Shrimps Dish covered in oil

Posjetite nas

Za hitne rezervacije molimo kontaktirajte nas na telefon +385 51 701 223.
Rezervacije poslane e-mailom, info@plavipodrum.hr, prihvaćamo najranije 3 dana unaprijed.

Kontakt
arrow up
Close

Ponedjeljak - Nedjelja
12.00 - 24.00

 

Obala Frana Supila 6
51410, Opatija
Mapa

 

+385 51 701 223.
info@plavipodrum.hr

 
Instagram icon
Privacy policy

Sva prava pridržana © 2025., Plavi podrum